Tabook
Tabook

Milí tabookoví příznivci,

s ohledem na aktuální hygienická opatření budeme muset respektovat následující omezení. Děkujeme za pochopení a prosíme o dodržování níže popsaných pravidel.

Roušky: Povinné nošení roušek ve veškerých uzavřených prostorech po celou dobu programu. Prosíme, vyvarujte se konzumace během vlastní akce.

Rozestupy: Doporučujeme udržovat rozestupy a prosíme o respektování pokynů pořadatelů ohledně kapacity jednotlivých festivalových míst.

Dezinfekce: Bude k dispozici při vstupu do festivalových míst a v hygienických zařízeních.

Podobně jako v předchozích letech Tabook probíhá na mnoha oddělených scénách s menším publikem, což nám umožňuje vyjít vstříc nejen hygienickým nařízením, ale i bezpečnosti návštěvníků.

Výstavy: Po celou dobu festivalu bude možnost navštívit výstavy (Galerie U Radnice, Divadlo Oskara Nedbala, Truhlárna, Vodárenská věž, Hatumoa tatoo studio, Jednota, Antikvariát Bastion, Galerie Ambit). Vstup do galerií je v režii jednotlivých provozovatelů, kteří vysvětlí, doporučí, ale také mají právo omezit počet návštěvníků. Prosíme, řiďte se jejich pokyny.

Procházky po výstavách: Probíhají venku a „na dálku“ – ve skupině je max. 50 návštěvníků. Výstavy si následně procházejí sami návštěvníci už v menších skupinách.

Divadla, čtení, besedy: Na několika festivalových místech (Baodílna, Jednota, Knihovna, Divadlo Oskara Nedbala, Obývák, Vinotéka U Černého kocoura a zeleného stromu, Čajovna, MP7) se konají představení pro určitý počet návštěvníků (kolik židlí, tolik diváků). Diváky žádáme, aby měli po celou dobu nasazené roušky. Služba u vstupu bude informovat o obsazení sálu, případně nabídne dezinfekci či prodá roušku.

Výtvarné a čtenářské dílny: Především dětským návštěvníkům jsou určené dílny, které probíhají ve vymezených prostorách (stan, knihovna, čtenářské hnízdo) – uvnitř max. 10 dětí, venku 20. Pokud je možné zajistit rozestupy nebo je akce venku, nemusí mít děti během akce roušky.

Koncerty: Hudební produkce (Divadlo Oskara Nedbala, Cesta, Stánek) se konají v podobě pro sedící publikum. Pravidla určují provozovatelé míst.

Děkujeme moc a těšíme se na Vás na Tabooku!

 

Česky
Year: 
Weight menu: 
12