Tabook
Tabook

Hudba

ČTVRTEK 01/10/2020

20:00–22:00 Spermbankers
Kapela The Spermbankers je unikátní spojení hudebníků z Finska, Holandska a Česka. Jejich živelný projev vychází z blues, rock’n’rollu a jižanského rocku. Mají strhující atmosféru a drtivý sound, kterým si dokážou posluchače rychle získat na svou stranu.
Koncert

21:00–22:00 Mäkkelä
Mäkkelä je mezinárodní hudební projekt, jehož lídrem je Martti Mäkkelä, živočišný hudebník původem z Finska. Hudba Mäkkelä je směsicí dark folku, world music, jazzu, blues a klezmer. V písňových textech se často objevují příběhy psanců a nenaplněných lásek .
Koncert
Baodílna

PÁTEK 02/10/2020

19:45–20:30 Science Killer
Česko-slovenská kapela přešlapující mezi shoegaze, blues rockem a stoner. Relaxační projíždka plná bluesu a snění, která vás zavede do koutů vaší imaginace.
Hudba
Cesta

19:00–20:00 Katastr
koncert
Cesta

22:00–00:00 DJ Gadjo
DJ Gadjo.cz dlouhodobě působí v Radiu 1, kde moderuje oblíbený pořad Všechny hudby světa. Pravidelně vystupuje v klubech v Londýně, Hamburku nebo v Berlíně a po celé České a Slovenské republice. Doma je v hudebních vodách world music, balkánu, latina, jazzu nebo pradávného funky disca.
Tanec a hudba
Divadlo Jeviště

22:00–23:00 Sabot
A jsme zpět s více energie, více nástrojů a více zvuků se stejným počtem lidí: 2. Chris a Hilary. Konverzace pokračuje...
Hudba
Cesta

SOBOTA 03/10/2020

19:30–20:00 Laurent Rap z Tábora!
Hudba /Čavelenky
Cesta

19:30–20:30 Oldřich Janota
Neúnavný hledač neprošlapaných cest, nezaměnitelný zpěvák a kytarista, básník a příležitostně i břitký fejetonista Oldřich Janota začal vystupovat v sedmdesátých letech s folkovými baladami. Od počátku devadesátých let vystupuje Janota především sólově s kytarou.
Hudba
Baodílna

19:30–21:00 Hm...
Hm… jsou známí svou poetikou, která spočívá ve svérázných i vážných textech, často i klasických autorů (Wolker, Gellner, Orten…), provedených v různých hudebních stylech a okořeněných hudebními vtípky, které pozornému posluchači nemohou uniknout. V písničkách Hm jsou zastoupeny snad všechny myslitelné hudební styly a slova si obvykle půjčují ze slavných básní prověřených dobou.
Hudba
Divadlo jeviště

20:00–21:00 Čavalenky
Rapper Rudo Danihel aka ČAVALENKY je zjevením, kterému uvěříte každé slovo. Na nic si nemusí hrát, vše je podložené reálnými zkušenostmi – k tomu originální projev, skvělé flow a výborné podklady. Umělec rapuje záhorácky o drsném životě na ulici, rasismu, gamblingu, hazardě, drogách, zadluženosti i exekucích. Čavalenky nedávno vydal desku Stoka Rap. Doprovází ho jeho věrný DJ Hallabeat.
Hudba
Cesta

20:45–21:30 Pozdní Hodina a Lovett
Písně folklórní ve zcela svébytném podání divouse, houslisty a osamělého pěvce Jiřího Hodiny a texaského houslisty s rozmanitými evropskými kořeny.
Hudba
Baodílna

21:00–22:00 Kalle
Již legendární a přitom teprve mladá kapela z Tábora se tentokrát představí v pětičlenném složení s klasickými akustickými nástroji. Post-rocková atmosféra, atmosférický zpěv, akustická kytara, basa, bicí, harmonium a violoncello.
Cesta