Tabook
Tabook

Milí tabookoví příznivci,

ceníme si podpory, kterou projevujete nakladatelům, knihám a kultuře vůbec. Vaše účast na festivalu je pro nás zavazující. Abychom mohli festival pořádat, prosím dodržujme společně tato pravidla – pořadatelé, účinkující i návštěvníci. 

Účast na festivalu

Vstupem do jakýchkoli prostor, ve kterých se festival koná, účastník prohlašuje, že splňuje jednu z následujících podmínek, tj. že má: 

očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní

potvrzení od lékaře o prodělání onemocnění covidu-19 nejdéle před 180 dny

platný negativní antigenní test na covid-19, ne starší 72 hodin  

platný negativní PCR test na covid-19, ne starší 7 dnů              

 

Respirátory

Povinné nošení respirátorů v uzavřených prostorech během divadelních představení, čtení, výstav a koncertů po celou dobu programu. Prosíme, vyvarujte se konzumace během vlastní akce.

 

Podobně jako v předchozích letech Tabook probíhá na mnoha oddělených scénách s menším publikem, což nám umožňuje vyjít vstříc nejen hygienickým nařízením, ale i bezpečnosti návštěvníků. Doporučujeme udržovat rozestupy a prosíme o respektování pokynů pořadatelů ohledně kapacity jednotlivých festivalových míst. 

Děkujeme moc a těšíme se na Vás na Tabooku!

 

 

Česky
Year: 
Weight menu: 
12